Vrienden van DE DREEF

Draag jij S.V.O. DE DREEF een warm hart toe? Dan is het goed om lid te worden van de vrienden van de Dreef
Deze groep mensen die een extra steun zijn voor onze vereniging zijn van groot belang. De kosten die een vereniging tegenwoordig moet dragen zijn hoog genoeg. 
Er zijn al heel wat dingen die deze groep heeft gerealiseerd. Een paar zaken op een rijtje:

Nieuwe materiaal, bijdrage aan verbouwing bestuurskamer, nieuw kassasysteem in de kantine, nieuwe koelkast en TV.

Dit is nog niet alles, maar het kan niet allemaal gerealiseerd worden uit de clubkas van de vereniging.

De Vrienden van de Dreef komen elk jaar één week voor de jaarvergadering bijeen. Daar worden door de leden besluiten genomen over de uitgaven die voorgesteld worden door het bestuur van de vrienden van DE DREEF.
De besluiten worden dan medegedeeld in de Algemene Ledenvergadering.
Het zou prachtig zijn als we nog meer mensen die S.V.O. DE DREEF een goed en warm hart toedragen kunnen bijschrijven bij de club van 100. Voor 35, 50 of 100 euro per jaar doet u al mee. U kunt ook inschrijven als elftal, familie of groep. Natuurlijk vermelden wij uw naam op een plaat in de club de vrienden van DE DREEF die in de kantine hangt.

Hoe werkt het?
U kunt een overeenkomst aangaan voor de maximale duur van 5 jaar. Dan betaalt u elk jaar 100 euro aan de vereniging. Dit gebeurt door een automatische incasso. Het bedrag is aftrekbaar van de belasting. U betaalt 100 euro aan S.V.O. DE DREEF en het kost u netto 58 euro. Dit kan ook met een bedrag van 50 euro. Kosten zijn dan 29 euro per jaar. Voor het aanvragen van de overeenkomst periodieke gift en betalingsvolmacht klik op onderstaande link of neem contact op met bestuurslid Brahim Haddouche. Ook is het mogelijk om één keer per jaar een bedrag over te maken van 100, 50 of 35 euro. U ontvangt dan elk jaar een factuur. Dit is niet aftrekbaar van de belasting. Als u hierover nog beter geïnformeerd wil worden kunt u eveneens contact opnemen met Brahim Haddouche bestuurslid.

Onze reeds bestaande vrienden:

Ton Kolfschoten
Brahim Haddouche
Badr Ahmad
Hussein Hatrouf
Mustafa Ben Haddouu
Mohammed Bakkali
Mustafa Elmansouri
Hadji Bakkali
Samed Errachidi
Said Hafid
Klik hier voor de overeenkomst periodieke gift en betalingsvolmacht.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram