Bestuur S.V. Overvecht DE DREEF

Voorzitter: Houssein Hatrouf                    
Penningmeester: Mustafa Elmansouri      
Secretaris: Brahim Haddouche                 
Medebestuurslid: Mustafa Ben Haddou    

Vanaf januari 2019 heeft S.V. Overvecht DE DREEF een nieuw bestuur met een duidelijke visie. Met allen betrokkenen de schouders eronder en met veel passie maar ook vooral "Sabr" of te wel het geduld hebben om S.V. Overvecht DE DREEF te ontwikkelen tot een vitale en levendige club in de wijk Overvecht.

"Met respect voor haar omgeving en de maatschappij wil zij een club zijn waar iedereen welkom is. S.V. Overvecht DE DREEF is een lerende organisatie, die graag nieuwe uitdagingen aangaat. S.V. Overvecht DE DREEF wil een club zijn met een open karakter waar zowel leden als gasten met plezier naar toe willen en waar sportiviteit en respect hoog in het vaandel staat. Ze willen meer samenwerken met de partners in de wijk en streven ernaar het netwerk om hun heen te versterken. Ook willen ze in samenwerking met de gemeente Utrecht een kwalitatief goede en onderhouden accommodatie (1volwaardig kunstgrasveld (toekomstbeeld) en 1 halve grasveld) bieden die als een sociaal sportief plek en gezellige omgeving word beleefd.

De ambitie is met S.V. Overvecht DE DREEF een centrale ontmoetingsplek in de wijk Overvecht te worden. We streven naar professionaliteit en willen leden een omgeving bieden waar ieder lid tot zijn recht komt maar zich geborgen en gerespecteerd voelt. De club heeft een jeugdopleiding die nu bestaat uit 14 jeugd elftallen en circa 50 kabouters of te wel Dreefjes genoemd. Seniorenafdeling bestaat uit 3 veld elftallen en 2 zaalteams. We bieden de jeugd laagdrempelig aanbod om te kunnen voetballen (trainen en interne competitie)."
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram